Geurblokjes voor in huis

Bij Quinn wood vind je diverse geurblokjes voor in huis. Kwaliteit staat natuurlijk op nr1 en daarom bieden wij alleen de echte originele blokjes aan. Denk aan heerlijke amberblokjes, zoals een jasmijn of black musk geurblokje. Door de blokjes op verschillende plekken in huis te leggen, creëer je een fijne, heerlijke geur die tot wel één jaar actief blijft. Zo koop je in de webshop bijvoorbeeld geurblokjes voor in je linnenkast, om jouw kast en kleding altijd fris te laten ruiken. Plaats de blokjes in dat geval wel op een schaaltje, zodat er geen vlekken ontstaan op je kleding.

De diverse geurblokjes voor in huis kun je op verschillende manieren gebruiken

De diverse heerlijke geurblokjes voor in huis zijn niet alleen geschikt voor in je linnenkast, maar kun je op verschillende manieren gebruiken:

  • Laat de blokjes smelten in een schaaltje op de verwarming
  • Plaats ze in een geurbrander
  • Gebruik ze als poeder in de stofzuigerzak
  • Leg ze in de auto op een schaaltje onder de stoel

Als de geur afneemt kun je er iets van afschrapen, zodat het blokje weer gaat geuren. Het schaafsel gebruik je vervolgens in de stofzuigerzak of in een geurbrander. Wanneer je deze een paar keer per dag even aanzet, kun je de geur goed verspreiden. De afmetingen van de geurblokjes zijn ongeveer 4,5 x 3,5 x 2 centimeter. Elk blokje is handgemaakt, waardoor de afmeting en kleur per blokje kan verschillen. Het gewicht is ongeveer 30 gram per blokje.

Bestel jouw amberblokjes online of haal af in de showroom

Diversen Geur vormen

Buiten de geurblokjes hebben wij ook een groot assortiment in verschillende vormen geur producten. Deze worden allemaal door ons met de hand gemaakt en zijn van de allerbeste kwaliteit geur blokjes gemaakt.

Voor vragen of advies over het assortiment, kun je ook altijd eerst contact met mij opnemen. Bel of whatsapp hiervoor naar 0621534702 of stuur een e-mail naar info@quinnwood.nl.

© 2019 - 2024 Quinnwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel