Amberblokjes en figuren

Ontdek de magie van onze heerlijk geurende amberblokjes en geurende figuren.  Onze geurige blokjes zijn doordrenkt met hoogwaardige geuroliën en amberextracten, waardoor ze niet alleen een heerlijke geur verspreiden, maar ook een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Eigenschap

Langdurige geur: Al onze amberblokjes en geurende figuren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde oliën en amberextracten waardoor ze de eigenschap hebben langdurig te geuren.

Ambiance: Naast het verspreiden van een heerlijke geur, zorgen de geurblokjes en geur figuren ook voor een warme en uitnodigende sfeer, waardoor elke ruimte gezelligheid uitstraalt.

Diversen geuren: Onze originele amberblokjes  en figuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan verleidelijke geuren. Wij hebben ook geur boxen met een diversiteit aan verschillende geuren.

Gebruik: Plaats een blokje of figuur in elke gewenste ruimte in huis, zoals je woonkamer, slaapkamer, toilet, kantoor of zelfs in je auto. Neemt de geur wat af? Rasp dan een beetje van het blokje af zodat de geur weer vrijkomt. Onze amberblokjes zijn ook te gebruiken in elke geurbrander.

Groothandel amberblokjes

Wij importeren als groothandel onze eigen amberblokjes. Doordat wij importeur zijn van de geurblokjes kunnen wij de beste kwaliteit en houdbaarheid van geur garanderen. We bieden een breedt assortiment van diversen geuren aan voor B2B. Amberblokjes zijn geliefd bij een breed publiek vanwege hun betoverende geuren. Mocht je interesse hebben in de wederverkoop? Stuur gerust een whatsapp naar 0621534702 of stuur een e-mail naar info@quinnwood.nl.

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.

Niet geschikt voor consumptie.

Vermijd direct contact met meubels of oppervakken, geuroliën kunnen vlekken veroorzaken.

 

 

 

 

© 2019 - 2024 Quinnwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel