Led stompkaars zwart 10x10cm

Artikel 1 van 56
€ 12,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Led kaars zwart 10x10cm

Een prachtige collectie led kaarsen uit de countryfield collectie. De led kaarsen geven niet alleen een sfeervol licht, maar lijken ook net echt door het flikkerende vlammetje. Door een wax afwerking aan de buitenzijde, voelen de kaarsen als niet van een echte kaars te onderscheiden. Naast dat de countryfield led kaarsen nooit smelten en geen rommel geven is het ook nog eens een stuk veiliger. In de kaarsen gaan 2 x AA batterijen (let op! niet meegeleverd). De kaars kan op een timer worden aangezet voor een zuinig gebruik van de batterijen.

Wanneer je ze aanzet op de timer stand zullen ze 6 uur branden. Laat je de kaarsen daarna op de timer stand staan, dan zal de kaars de volgende dag vanzelf weer aan springen op het tijdstip waarop je deze de eerste keer activeerde.

Je kunt ook een afstandsbediening erbij kopen waarmee de kaars kunt aan en uit zetten en kunt dimmer. Deze is los verkrijgbaar.  Let op, de kaars moet aanstaan zodat de afstandsbediening werkt. Bij de led dinerkaarsen zit er een gratis afstandbediening bij.

 

© 2019 - 2024 Quinnwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel